Shpërthen Shpëtim Idrizi: S’ka burrë none e as palaço të heqë emrin Çamëri, përndryshe…

Nuk ka as burrë none e palaço që mund ti shkojë ndër mend të heqë emrin Çamëri. Kjo deklaratë ka ardhur nga Kryetari i PDIU, Shpëtim Idrizi i cili thotë se bëhet fjalë për një zonë që është larë me gjak e njihet prej 2 mijë vjetësh.

Ajo që dua të them është që emri Çamëri nuk ka as burrë none as grua none, as palaço që ti shkojë në mendje që ta heqë, se për ta hequr nuk e heq dot. Është një zonë që njihet prej 2 mijë vjetësh dhe është larë me gjak dhe janë zona shqiptare. Për ta negociuar po ka luajtur mendsh ndonjë sigurisht që do të përballet jo me protesta, por shumë më tepër se kaq.”, ka thënë Idrizi.

Ai ftoi të gjithë që ditën e shtunë ti bashkohen protestes përpara ambasadës greke për të protestuar kundër deklaratave të Presidentit të Greqisë, por edhe të çështjeve të tjera.

“Kemi disa hallë më të mëdha sesa PDIU. Ditën e shtunë për të protestuar përpara ambasadës greke. E filluam tek ministria e jashtme, do të vazhdojmë ditën e shtunë dhe i bëj thirrje çdo shqiptari që të vijë sepse ne do të bëjmë protestë jo vetëm për atë që ka thënë presidenti i Greqisë, por edhe për çështjen e marrëveshjes së detit, për varrezat.”. tha Idrizi.