“Shkallon” laçiani: Më kërkon ta bëj fort e më fort, mua më vjen turp shumë kur…

Një 27-vjeçar tregon se ndjen mbështetjen e partneres në karrierën e tij, por vajza është aq e fiksuar që ai të ketë sukses sa djali ka nisur të mendojë se nuk është “i mjaftueshëm” për të. Kjo është historia e rrëfyer për “ShkodraNews”.

“Jo gjithmonë kemi ego për të shkëlqyer kudo. Unë jam një 27-vjeçar që talenti nuk më mungon, kam dhe një punë të mirë, por më mungon egoja.

Jam nga Laçi dhe çdo arritje në Tiranë e kam fituar në djersën time. Ama nuk jam aty ku duhet të isha, pikërisht se më vjen turp të “dukem”. E kështu rri si në hije, mbaroj atë punë që kam dhe iki shtëpi.

Ama prej dy vitesh bashkëjetoj me një vajzë, e cila është krejt e kundërta ime.

Ka një ego të sëmure karriere dhe më kërkon që punën ta bëj fort e më fort derisa njerëzve tu bie në sy që t’më rrisin rrogën.

Unë normal që punoj, por e shoh që nuk jam maksimumin.

Tani ajo ka të drejtë, por unë këtë karakter kam. Më duket sikur të bëj punë fort, sikur dua të dukem.

E dashura nuk ka aspak shkollën time dhe paguhet sot shumë më tepër se unë. Shpesh edhe debatojmë, pikërisht për këtë mungesen time të egos. Më duket se s’jam mjaftueshëm i mirë dhe i aftë për të dashurën që paguhet më shumë.

Do doja të dija nëse dikujt i ka ndodhur e njëjta gjë me mua? Si ja kanë bërë? Se dhe mua më duhet ta luftoj këtë dnrojen në punë! Faleminderit”, shkruan ai. /ShkodraNews