Harrojini atletet dhe brekushet! Ja si i "çmendi" të huajt këtë herë Edi Rama (foto)

Shefi i qeverisë shqiptare, Edi Rama padyshim që di si të tërheqë vëmendjen, madje edhe në takime të niveleve të larta ndërkombëtare.

Takime këto, ku Rama herë është shfaqur me atlete, e herë të tjera me “brekushe”.

Por gjatë takimeve të tij më të fundit në Bruksel, me përfaqësuesit më të lartë të Bashkimit Europian, kryeministri Rama ka rënë në sy me kollaret e tij.

Madje në një nga takimet e tij, Rama ka vendosur një kollare me lule ngjyra-ngjyra e në një tjetër me motive në ngjyrë lejla.

Këto foto flasin vetë!

kol.jpg

koll2.jpg

koll3.jpg

koll4.jpg

koll5.jpg

koll6.jpg