Filmonte në fshehtësi mbesën, por askush nuk e dinte çfarë ndodhte në atë shtëpi. Derisa më pas… (video)

Gjeneva Robinson është një 51-vjeçare që jeton në Oklahoma. Kohët e fundit ajo mori tre dënime të njëpasnjëshme përjetë, për një krim vërtetë të tmerrshëm. Gruaja ka abuzuar me mbesën e saj për vite, kur ky fëmijë i gjorë jetonte në shtëpinë e saj, transmeton ShkodraNews. Një periudhë që për fëmijën ishte një ferr i vërtetë.

Geneva Robinson e kishte bindur vajzë e vogël se në papafingo jetonte shtriga Nelda që hante fëmijët të cilët nuk binden. Por kjo histori duket se nuk e frikësoi atë sa duhet.

Dhe kështu gruaja vendosi të bënte diçka të tmerrshme. Herë pas here gruaja vishej si një shtrigë për të terrorizuar vajzën e vogël, e cila ishte vetëm shtatë vjeçe.

Vajza bërtiste nga frika.

Madje edhe i dashuri 33-vjeçar i gruas së vjetër, Joshua Granger, luante rolin e një demoni të quajtur Kugro. Të dy nuk e kufizuan veten, për të frikësuar fëmijën.

Një natë gjyshja e fëmijës i rruajti plotësisht kokën vajzës.

Ndonjëherë ajo të fikte cigare në lëkurën e saj ose i priste gishtërinjtë me gërshërë.

E qëllonte në kokë, nuk e çonte në shkollë, madje as nuk e çonte atë te mjeku për t’i shëruar plagët. Por ishin mjekët që e shpëtuan atë, shkruan ShkodraNews. Kur vajza ishte më në fund në gjendje për të kontaktuar një mjek, i cili vuri re plagë të shumta në trupin e saj dhe njoftoi autoritetet përkatëse.

Në gjykatë, një video që ishte filmuar nga gruaja mizore u mor gjithashtu si dëshmi.

Gruaja mori tre dënime të përjetshme për pedofili, ndërsa partneri i saj u dënua me 30 vjet burg për ta ndihmuar atë.

Gjyqtari tregoi fotografitë e vajzës para se të fillonte ferri dhe ato pas ferrit.

Në të majtë ishte një vajzë e lumtur e qeshur, në të djathtë një vajzë e vogël me sy të trishtuar dhe plagë në fytyrën e saj.

Gjykatësi e përshkroi gjyshen e saj si vrasëse, për vrasjen e fëmijërisë së mbesës së saj.

Kush e di se çfarë ferri ka kaluar ky fëmijë i gjorë! Përshtati: ShkodraNews