Bledi Mane: Ju prezantoj “Lolitat” e reja

Nese gjeni pergjigjet e sakta, perfitoni nje fundjave te terbuar me Shkelqim Peken ne resortin turistik “Shqiperia Erotike me Partine Demokratike” prane bregdetit te Kamzës!

Shkruan: Bledi Mane

Ajo hallexhija e Leskovikut u detyrua ta shiste fjalëkalimin e të bënte ndonjë lekë se e çau tartabiqja në godinat e qytetit studenti. Përlau lekët dhe iku. Iku ajo, iku edhe ironia edhe humori. Tashmë Lolita është konvertuar në cinike, qelbanike, nevrike si lezbike.

Po u prezantoj 3 nga Lolitët e rinj me damkë të vjetër ndaj është detyra juaj ti përcaktoni korespondimet:
Një prej tyre vjen erë dhe ka nje moter burgaxhije që trafikanti i kokainës Durda e përdori si karem për shoqërinë.
Një prej tyre është lezbike dhe e gjeni çdo mbrëmje në krevatin e Josefina Topallit.
Nje prej tyre ka perdorur si fillim mikrofonin e Shijak TV, ka përdorur edhe mikrofonin e lodhur të Besnik Mustafajt kur ky i fundit ishte minister i jashtëm.
Nese gjeni pergjigjet e sakta, perfitoni nje fundjave te terbuar me Shkelqim Peken ne resortin turistik “Shqiperia Erotike me Partine Demokratike” prane bregdetit te Kamzës!